Om Språkservice

Språkservice Sverige AB är idag Nordens största tolk- och översättningsföretag

Språkservice är ett familjeägt företag och vi levererar skräddarsydda språktjänster till företag och myndigheter dygnet runt.

På vårt huvudkontor i centrala Malmö arbetar cirka 120 anställda. Marita Jönsson är företagets VD.

Vi startade vår verksamhet år 1995, samma år som Öresundsbron började byggas. Då var vi uppstickaren i en omogen bransch. Våra grundare, som själva är professionella tolkar och översättare, såg  Sveriges inträde i EU och Öresundsregionens expansion – med bron som symbol för kommunikation över gränserna – som en affärsmöjlighet. Språkservice ville redan i starten aktivt bidra till att modernisera branschen och göra den mer affärsmässig.

Vi ser oss fortfarande som brobyggare i kommunikation över gränserna. Vi  satsar gärna på det senaste inom tekniska språklösningar, nya språktjänster och i nya länder.


© All rights reserved. Språkservice Sverige AB 2017.

 

Vårt Stockholmskontor i Solna strand expanderar kraftigt och vi bedriver ett kontinuerligt och intensivt nätverksbygge inom och utanför Sveriges gränser i den mycket dynamiska värld som språkbranschen nu utgör.

Under hösten 2016 etablerade vi oss i Umeå.

I dagsläget kan Språkservice i princip täcka alla språkbehov som svenska och utländska företag, myndigheter och organisationer kan tänkas ha.

6 000 tolkar och översättare i 200 språk står till våra kunders förfogande 24 timmar om dygnet året runt.
Ett antal av dessa tolkar är anställda på vårt moderna callcenter som ligger i anslutning till huvudkontoret i Malmö.

Känsla för kommunikation – och den uppriktiga viljan att hjälpa till att förmedla den – är företagets motto.

 

Varmt välkommen att kontakta oss vid behov av professionella språktjänster.

Vi håller vad vi lovar.

 

 

 

     ISO 9001_2015 Black _150x 188px      Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.     Badge _low _global 25-150