Lediga jobb

Välkommen till Språkservice!

Språkservice Sverige AB är Sveriges största tolk- och översättningsföretag. Vi erbjuder översättning, språkgranskning, korrekturläsning, myndighets- och affärstolkning till och från de flesta språk. Våra kunder arbetar främst inom offentlig sektor och behöver språktolk för att kunna utföra sitt dagliga arbete. Vårt huvudkontor ligger i centrala Malmö och här arbetar ungefär 130 personer.  

 

 

Språkservice söker för närvarande tolkar och översättare.

Är du tolk?

Om du är utbildad kontakttolk och vill vara med i vårt nätverk av uppdragstagare kan du skicka in en intresseanmälan till oss. För att vi ska kunna behandla din anmälan måste du även skicka ett utdrag ur rikspolisstyrelsens belastningsregister. Vi kan inte garantera några jobb men om din profil passar och vi har något lämpligt uppdrag kontaktar vi dig.

Läs mer här »

 

Är du översättare?

Om du är professionell översättare och vill vara med i vårt nätverk av uppdragstagare kan du skicka in en intresseanmälan till oss. För att vi ska kunna behandla din anmälan måste du även skicka ett utdrag ur rikspolisstyrelsens belastningsregister. Vi kan inte garantera några jobb men om din profil passar och vi har något lämpligt uppdrag kontaktar vi dig.

Läs mer här »