2012-10-17  
Språkservice lanserar ny hemsida

Som du kanske redan har upptäckt har vi gjort om vår hemsida!

Ändringarna gör vi steg för steg och vi kommer att fylla på med mer text, fler bilder och nya funktioner efter hand. Språkservice nya hemsida är byggd i något som kallas för Responsive Design. Det innebär att layouten förändras beroende på vilken skärmupplösning du som surfar hit till oss har. Använder du till exempel en surf-/läsplatta eller en mobiltelefon anpassas vår webbplats efter din plattform.

 

Gamla länkar hos användare måste uppdateras

Språkservice har valt ett nytt verktyg för uppdatering av hemsidan. Detta innebär att gamla länkar som du som användare eventuellt har sparat måste uppdateras och sparas om. Detta är tyvärr oundvikligt då vi går från en äldre lösning till en ny.

 

Har du några synpunkter? Vad kan vi förbättra?

Vad tycker du om Språkservice nya hemsida? Vad tycker du om utseendet? Funktionerna? Har det blivit lättare eller svårare att hitta det du vill ha? Hur funkar det i mobilen och på surfplattan?

Vi är mycket intresserade av att höra vad du tycker har blivit bättre eller sämre.
Du kan maila dina synpunkter till: ar@sprakservice.se

 

121015_hemsidan _ram 270Senaste nytt

17-11-10  
Nya namn på Språkservice
Organisationsförändringar på Språkservice   Läs mer »

2017-04-19  
Språkservice miljöcertifierade enligt ISO14001:2015
Det betyder att vi arbetar strategiskt för att vår verksamhet ska ha så liten miljöpåverkan som möjligt, både direkt och indirekt.   Läs mer »

2017-03-29  
Malmö stad förlänger tolkavtal med Språkservice
Malmö stad har redan nu i dagarna beslutat att förlänga sitt tolkavtal med Språkservice att gälla även under 20   Läs mer »

2016-12-06  
Språkservice hörsammar kontorsgrannen Akelius initiativ och skänker pengar till Läkare utan gränser
När Språkservice kontorsgrannar i Malmö, Akelius, lovar att dubbla alla penninggåvor under december månad till Läkare utan gränser hörsammar vi initiativet och skänker 25 000 kronor – som med Roger Akelius generösa erbjudande nu dubblas till femtio tusen.   Läs mer »

2016-08-30  
Språkservice Sverige AB öppnar kontor i Umeå
Språkservice satsar långsiktigt på tolkförmedling i Umeå och öppnar inom kort nytt kontor på Björnvägen 17 i Björkarnas stad.   Läs mer »