Pressmeddelande
Magnus Franzén ny marknadschef på Språkservice Sverige AB

Magnus Franzén ny marknadschef på Språkservice Sverige AB

Språkservice Sverige AB är glada att kunna välkomna vår nya marknadschef Magnus Franzén, auktoriserad rättstolk och erfaren entreprenör i språkbranschen. Magnus anställning stärker Språkservice och är ett strategiskt viktigt steg i företagets planerade satsningar.

Förutom erfarenhet som tolk och aktör i språkbranschen, har Magnus även arbetat som översättare, lektor, föreläsare samt professionell reseledare för svenska delegationer utomlands. Magnus kommer att förstärka dels Språkservice kontor i Stockholm, dels på det rikstäckande planet. Magnus kommer närmast från Adman samt Semantix, där han arbetat med affärsutveckling.

- Min drivkraft är att ständigt medverka till att affärsmässigheten höjs i en tidigare omogen bransch där Språkservice är en viktig aktör, säger Magnus och fortsätter:

- Det ska bli otroligt stimulerande att arbeta tillsammans med Språkservice erfarna personal och ledning som kan branschen i detalj och brinner för den.

Magnus Franzén tillträder sin nya tjänst på Språkservice den 2 maj.

Pressmeddelandet som pdf »

 

Kontakt
Pirkko T. Kyllönen, VD
040-28 62 27
ptk@sprakservice.se

 

Språkservice Sverige AB är ett familjeföretag och vår verksamhet har levererat skräddarsydda språktjänster till företag och myndigheter sedan 1995. I dag är vi Sveriges största språkleverantörer och vi erbjuder tjänster dygnet runt. Språkservice erbjuder dig personlig service och tillgång till ett stort och brett nätverk av tolkar och översättare som tillsammans behärskar runt 200 språk och dialekter.Senaste nytt

17-11-10  
Nya namn på Språkservice
Organisationsförändringar på Språkservice   Läs mer »

2017-04-19  
Språkservice miljöcertifierade enligt ISO14001:2015
Det betyder att vi arbetar strategiskt för att vår verksamhet ska ha så liten miljöpåverkan som möjligt, både direkt och indirekt.   Läs mer »

2017-03-29  
Malmö stad förlänger tolkavtal med Språkservice
Malmö stad har redan nu i dagarna beslutat att förlänga sitt tolkavtal med Språkservice att gälla även under 20   Läs mer »

2016-12-06  
Språkservice hörsammar kontorsgrannen Akelius initiativ och skänker pengar till Läkare utan gränser
När Språkservice kontorsgrannar i Malmö, Akelius, lovar att dubbla alla penninggåvor under december månad till Läkare utan gränser hörsammar vi initiativet och skänker 25 000 kronor – som med Roger Akelius generösa erbjudande nu dubblas till femtio tusen.   Läs mer »

2016-08-30  
Språkservice Sverige AB öppnar kontor i Umeå
Språkservice satsar långsiktigt på tolkförmedling i Umeå och öppnar inom kort nytt kontor på Björnvägen 17 i Björkarnas stad.   Läs mer »