Pressmeddelande
Språkservice Sveriges största enskilda språkbolag

Språkservice har i dagarna rankats som 6:e största språkbolag i norra Europa och på världsrankingen klättrar vi stadigt uppåt och ligger nu på 23:e plats. I Sverige är vi det största enskilda språkbolaget på marknaden.

Common Sense Advisory, som rankar de 100 största leverantörerna i världen av översättning, lokalisering och tolktjänster, har nyligen publicerat årets rapport.

- Vi är naturligtvis fantastiskt glada och stolta över detta, säger Språkservice VD Pirkko T. Kyllönen, och fortsätter:

- Språkservice strävar efter smarta lösningar samt personliga och långvariga relationer med våra kunder och detta har i sin tur genererat tillväxt. Hela branschen befinner sig i ett expansivt skede och efterfrågan på tolktjänster förväntas öka. Språkservice har växt ikapp med uppgiften och vi tycker att vi har vår givna plats på marknaden.

- Vi växer starkt inom konferenstolkning och översättning. Tack vare detta tror vi på en fortsatt klättring på rankingen, säger Pirkko.

Språkservice är ett familjeägt företag med huvudkontor i Malmö och i vårt nätverk ingår 6 000 tolkar och översättare i över 200 språk. Vi täcker alla språkbehov som svenska och utländska företag, myndigheter och organisationer kan tänkas ha.

 

CSA_270px

 

Läs hela rapporten från Common Sense Advisory här »

Läs mer om Språkservice här »

 

Presskontakt:

Pirkko T. Kyllönen

VD

Telefon: 040 - 28 62 27

E-post: ptk@sprakservice.se

 

 

Pirkko TKyllönen _VDSpråkservice _72

Högupplöst bild »

 Senaste nytt

17-11-10  
Nya namn på Språkservice
Organisationsförändringar på Språkservice   Läs mer »

2017-04-19  
Språkservice miljöcertifierade enligt ISO14001:2015
Det betyder att vi arbetar strategiskt för att vår verksamhet ska ha så liten miljöpåverkan som möjligt, både direkt och indirekt.   Läs mer »

2017-03-29  
Malmö stad förlänger tolkavtal med Språkservice
Malmö stad har redan nu i dagarna beslutat att förlänga sitt tolkavtal med Språkservice att gälla även under 20   Läs mer »

2016-12-06  
Språkservice hörsammar kontorsgrannen Akelius initiativ och skänker pengar till Läkare utan gränser
När Språkservice kontorsgrannar i Malmö, Akelius, lovar att dubbla alla penninggåvor under december månad till Läkare utan gränser hörsammar vi initiativet och skänker 25 000 kronor – som med Roger Akelius generösa erbjudande nu dubblas till femtio tusen.   Läs mer »

2016-08-30  
Språkservice Sverige AB öppnar kontor i Umeå
Språkservice satsar långsiktigt på tolkförmedling i Umeå och öppnar inom kort nytt kontor på Björnvägen 17 i Björkarnas stad.   Läs mer »