2015-08-25  
Språkservice fortsätter att driva på utvecklingen i tolkbranschen med ny app

Språkservice fortsätter att ligga i absolut framkant av tolkbranschens tekniska utveckling. Efter våra egenutvecklade webbokningssystem och olika call center- och on demand-lösningar på distanstolkningssidan tar Språkservice nu ett naturligt nästa steg i vår marknadsdrivande teknikutveckling och lanserar idag en specialanpassad app för våra tusentals aktiva tolkar ute i landet.

 

Ny -tolkförfrågan _NYHET

För att appen ska vara maximalt användarvänlig och funktionell har den tagits fram i nära samarbete med en större grupp utvalda tolkar.

Även våra kunder kommer att redan nu kunna dra nytta av detta mot bakgrund av att samhällets ständigt ökade behov av tolkar nu ännu bättre kan tillgodoses genom ett smidigare, snabbare och bättre utnyttjande av befintliga tolkresurser.

Nästa steg blir en motsvarande app för alla våra kunder runtom i Sverige.

- Vi är glada och stolta att vi idag kan lansera vår app, säger projektledare Alma Coco. I dagsläget finns appen för iPhone och iPad och vi hoppas verkligen att så många tolkar som möjligt snabbt börja använda den.

 

I appen kan tolken snabbt och enkelt svara på en uppdragsförfrågan med ett klick

Tolkapp -meny -NYHET

 

Appen laddas ner på sedvanligt vis i App Store eller i Google Play.

 

Presskontakt:

Alma Coco, verksamhetsutvecklare
Telefon: 0770 - 457 458
E-post: alma.coco@sprakservice.se

 

 

 

Språkservice Sverige AB är ett familjeföretag och vår verksamhet har levererat skräddarsydda språktjänster till företag och myndigheter sedan 1995. I dag är vi en av Sveriges största språkleverantörer och vi erbjuder tjänster dygnet runt. Språkservice erbjuder dig personlig service och tillgång till ett stort och brett nätverk av tolkar och översättare som tillsammans behärskar runt 200 språk och dialekter.Senaste nytt

17-11-10  
Nya namn på Språkservice
Organisationsförändringar på Språkservice   Läs mer »

2017-04-19  
Språkservice miljöcertifierade enligt ISO14001:2015
Det betyder att vi arbetar strategiskt för att vår verksamhet ska ha så liten miljöpåverkan som möjligt, både direkt och indirekt.   Läs mer »

2017-03-29  
Malmö stad förlänger tolkavtal med Språkservice
Malmö stad har redan nu i dagarna beslutat att förlänga sitt tolkavtal med Språkservice att gälla även under 20   Läs mer »

2016-12-06  
Språkservice hörsammar kontorsgrannen Akelius initiativ och skänker pengar till Läkare utan gränser
När Språkservice kontorsgrannar i Malmö, Akelius, lovar att dubbla alla penninggåvor under december månad till Läkare utan gränser hörsammar vi initiativet och skänker 25 000 kronor – som med Roger Akelius generösa erbjudande nu dubblas till femtio tusen.   Läs mer »

2016-08-30  
Språkservice Sverige AB öppnar kontor i Umeå
Språkservice satsar långsiktigt på tolkförmedling i Umeå och öppnar inom kort nytt kontor på Björnvägen 17 i Björkarnas stad.   Läs mer »