2015-11-02 Pressmeddelande
Språkservice Sverige AB expanderar ytterligare: utökar kontorsyta samt förstärker med IT-chef och tolkcenterchef

Tjugoårsjubilerande Malmöföretaget Språkservice Sverige AB är i en mycket expansiv fas och förstärker därför sin organisation ytterligare.

 

För att möta den stora efterfrågan på tolktjänster bygger Språkservice Sverige AB ut tolkcenterverksamheten i Malmö och förstärker avdelningen med Jeanette Fernandes som ny tolkcenterchef. Jeanette har lång erfarenhet från Trygg Hansa Försäkring AB där hon varit chef för olika callcenterverksamheter mot företag och privatmarknaden. Jeanette är även jurist och har en kort tid varit verksam inom Europarådet i Strasbourg i Frankrike.

Språkservice Sverige AB har även rekryterat Bardia Shakeri som IT-chef. Det ligger i linje med vårt ökade fokus på IT-utveckling och för att fortsätta driva och vara ledande inom affärsutveckling och verksamhetsstöd i förmedling av tolktjänster och översättningar. Bardia har tidigare varit IT-ansvarig inom Stockholms Läns landsting, Skolverket samt byggt upp IT-verksamheten i Attendo Care.

 

Tidigare i höst har Språkservice bland annat utökat vårt callcenter med videotolkning, lanserat en ny tolkapp, utökat befintlig kontorsyta på huvudkontoret i Malmö med ytterligare ett helt våningsplan samt anställt Natalia Walawender, ny gruppansvarig för Språkservice översättningsavdelning. I november kommer även vårt kontor i Stockholm att expandera och flytta till nya lokaler.

 

Både Bardia Shakeri och Jeanette Fernandes tillträder sina nya tjänster på Språkservice idag den 2 november.

 Bardia Shakeri _IT-chef -webb         Jeanette Fernandes _tolkcenterchef -webb

 Bardia Shakeri, IT-chef  »                                          Jeanette Fernandes, Tolkcenterchef »

 

 

 

Kontakt

Anders Fredberg, VD
0704-84 82 04
anders.fredberg (a) sprakservice.se

 

 

Språkservice är ett familjeägt företag med huvudkontor i Malmö och startade sin verksamhet 1995. I dagsläget är företaget Nordens största – och världens tredje största - tolkföretag med en omsättning på över 300 MSEK. 6 000 tolkar och översättare i 200 språk står till våra kunders förfogande 24 timmar om dygnet året runt.

Känsla för kommunikation– och den uppriktiga viljan att hjälpa till att förmedla den – är företagets motto.

 Senaste nytt

17-11-10  
Nya namn på Språkservice
Organisationsförändringar på Språkservice   Läs mer »

2017-04-19  
Språkservice miljöcertifierade enligt ISO14001:2015
Det betyder att vi arbetar strategiskt för att vår verksamhet ska ha så liten miljöpåverkan som möjligt, både direkt och indirekt.   Läs mer »

2017-03-29  
Malmö stad förlänger tolkavtal med Språkservice
Malmö stad har redan nu i dagarna beslutat att förlänga sitt tolkavtal med Språkservice att gälla även under 20   Läs mer »

2016-12-06  
Språkservice hörsammar kontorsgrannen Akelius initiativ och skänker pengar till Läkare utan gränser
När Språkservice kontorsgrannar i Malmö, Akelius, lovar att dubbla alla penninggåvor under december månad till Läkare utan gränser hörsammar vi initiativet och skänker 25 000 kronor – som med Roger Akelius generösa erbjudande nu dubblas till femtio tusen.   Läs mer »

2016-08-30  
Språkservice Sverige AB öppnar kontor i Umeå
Språkservice satsar långsiktigt på tolkförmedling i Umeå och öppnar inom kort nytt kontor på Björnvägen 17 i Björkarnas stad.   Läs mer »