2015-05-18 Pressmeddelande
Språkservice Sverige AB förstärker med Anders Fredberg på VD-posten

Tjugoårsjubilerande Malmöföretaget Språkservice Sverige AB är i en expansiv fas och förstärker därför sin organisation med Anders Fredberg som ny VD på företaget. Rekryteringen av Anders är ett strategiskt viktigt steg i företagets planerade satsningar och fortsatta expansion som ett världsledande tolk- och översättningsföretag.

Nuvarande VD Pirkko T. Kyllönen behåller sin plats i styrelsen och koncentrerar sig nu på att utveckla verksamheten ytterligare. Samtidigt lämnar Lenart Trpevski över posten som vVD till Språkservice marknadschef Magnus Franzén, men behåller även han sin plats i styrelsen.


Förutom erfarenhet av hotell-, möbel- och telekombranschen har Anders även arbetat som försäljningschef och Key Account Manager. Anders kommer närmast från Coor Service Management.

-          Jag är väldigt stolt att få detta utmanande uppdrag i en bransch och ett bolag på frammarsch. Tillsammans med våra medarbetare vill jag utveckla både bolaget och branschen och ta företaget ett steg vidare. Det ska bli otroligt stimulerande att arbeta tillsammans med Språkservice erfarna personal och övriga ledning som kan branschen i detalj och brinner för den, säger Anders Fredberg.

Anders Fredberg tillträder sin nya tjänst på Språkservice den 18 maj.

 

 Poch A-VDbrev

Foto: Anette Rasmusson

Anders Fredberg -Pirkko TKyllönen -500px

Klicka här för högupplöst bild »

 

Kontakt
Pirkko T. Kyllönen
040-28 62 27
ptk@sprakservice.se

 

Anders Fredberg
0704-84 82 04
anders.fredberg (a) sprakservice.se

 

Språkservice Sverige AB är ett familjeföretag och vår verksamhet har levererat skräddarsydda språktjänster till företag och myndigheter sedan 1995. I dag är vi en av Sveriges största språkleverantörer och vi erbjuder tjänster dygnet runt. Språkservice erbjuder dig personlig service och tillgång till ett stort och brett nätverk av tolkar och översättare som tillsammans behärskar runt 200 språk och dialekter.Senaste nytt

17-11-10  
Nya namn på Språkservice
Organisationsförändringar på Språkservice   Läs mer »

2017-04-19  
Språkservice miljöcertifierade enligt ISO14001:2015
Det betyder att vi arbetar strategiskt för att vår verksamhet ska ha så liten miljöpåverkan som möjligt, både direkt och indirekt.   Läs mer »

2017-03-29  
Malmö stad förlänger tolkavtal med Språkservice
Malmö stad har redan nu i dagarna beslutat att förlänga sitt tolkavtal med Språkservice att gälla även under 20   Läs mer »

2016-12-06  
Språkservice hörsammar kontorsgrannen Akelius initiativ och skänker pengar till Läkare utan gränser
När Språkservice kontorsgrannar i Malmö, Akelius, lovar att dubbla alla penninggåvor under december månad till Läkare utan gränser hörsammar vi initiativet och skänker 25 000 kronor – som med Roger Akelius generösa erbjudande nu dubblas till femtio tusen.   Läs mer »

2016-08-30  
Språkservice Sverige AB öppnar kontor i Umeå
Språkservice satsar långsiktigt på tolkförmedling i Umeå och öppnar inom kort nytt kontor på Björnvägen 17 i Björkarnas stad.   Läs mer »