2016-05-18 Pressmeddelande
Språkservice inleder samarbete med FC Rosengård

Den Malmöbaserade fotbollsklubben är kanske mest känd för sitt lag FC Rosengård Damer Elit som spelar i damallsvenskan.

Språkservice Sverige AB inleder nu ett samarbete med fotbollsklubben. Samtidigt går Pirkko T. Kyllönen, chef för Tolktjänstutveckling och rekrytering samt Senior Advisor på Språkservice, in som styrelseledamot i FC Rosengård.

FC Rosengård drivs av ambitionen att vara en social resurs i lokalsamhället och har sedan 2003 bedrivit flera sociala projekt riktade till grupper som på olika sätt befunnit sig i utanförskap. Detta arbete har gått hand i hand med föreningens vision om att vara en kraft som ”förverkligar ungdomars drömmar”, vare sig man har fokuserat på långtidsarbetslösa vuxna, på skolbarn eller på arbetssökande ungdomar.

- Jag är imponerad av FC Rosengårds arbete, både på och utanför planen, säger Pirkko T. Kyllönen, och fortsätter:

- Klubben arbetar med flera olika sociala projekt som jag personligen sympatiserar med. Jag känner mig stolt och hedrad över att framöver ingå i klubbens styrelse och ser fram emot ett givande samarbete.

 

Fcr -logo 

FC Rosengårds ambition är att vara Sveriges ledande förening inom damfotboll. Man tror på utvecklingen av unga fotbollstjejer och vill  tillhöra landets och Europas topplag. En god kamratanda och medveten elitsatsning kännetecknar FC Rosengård’s damer. https://www.fcrosengard.se/sponsor/vara-sponsorer/

 

Ss _logo _slogan _rgb 

SpråkserviceSverige AB är världens ledande tolkföretag avseende kontakttolkning. Med egna tolkutbildningsinsatser och intensiva rekryteringsåtgärder anställer vi alltfler tolkar för att svara mot samhällets för närvarande mycket stora behov av tolktjänster. Företaget är familjeägt alltsedan starten och grundades 1995 av auktoriserade tolkar och translatorer. Språkservice omsätter över 400 MSEK och har sitt säte i Malmö med filialer på flera orter i Sverige.

 

Kontakt
Pirkko T. Kyllönen
tel 010-28 00 722  

pirkko.kyllonen@sprakservice.se

 

Pirkko T. Kyllönen

Pirkko TKyllönen _FCR-300px
Klicka på bilden för högupplöst foto.
Foto: Anette Rasmusson, Språkservice

 

 

 Senaste nytt

17-11-10  
Nya namn på Språkservice
Organisationsförändringar på Språkservice   Läs mer »

2017-04-19  
Språkservice miljöcertifierade enligt ISO14001:2015
Det betyder att vi arbetar strategiskt för att vår verksamhet ska ha så liten miljöpåverkan som möjligt, både direkt och indirekt.   Läs mer »

2017-03-29  
Malmö stad förlänger tolkavtal med Språkservice
Malmö stad har redan nu i dagarna beslutat att förlänga sitt tolkavtal med Språkservice att gälla även under 20   Läs mer »

2016-12-06  
Språkservice hörsammar kontorsgrannen Akelius initiativ och skänker pengar till Läkare utan gränser
När Språkservice kontorsgrannar i Malmö, Akelius, lovar att dubbla alla penninggåvor under december månad till Läkare utan gränser hörsammar vi initiativet och skänker 25 000 kronor – som med Roger Akelius generösa erbjudande nu dubblas till femtio tusen.   Läs mer »

2016-08-30  
Språkservice Sverige AB öppnar kontor i Umeå
Språkservice satsar långsiktigt på tolkförmedling i Umeå och öppnar inom kort nytt kontor på Björnvägen 17 i Björkarnas stad.   Läs mer »